top of page

Bo Roede

Grafisch Vormgever & Illustrator

Boos Graphics

Al van jongs af aan ben ik gek op illustreren en dingen creëren. Nadat ik in 2015 mijn middelbare school diploma behaalde, ging ik op zoek naar een studie waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Zo kwam ik terecht bij het Grafisch Lyceum Utrecht en startte ik met de opleiding Grafisch vormgeven. Hier had ik vier geweldige jaren en heb ik mijn passie en liefde voor design verder ontwikkeld. 

 

In 2019 studeerde ik af als Grafisch vormgever, maar ik was nog niet klaar met leren. Daarom begon ik aan de opleiding Communicatie en Multi-media Design aan de Hogeschool Utrecht. Hiermee kon ik mijzelf als vormgever verder ontwikkelen en specialiseerde ik mij in Branding. Door zowel stage te lopen bij een commercieel bedrijf, als een afstudeerproject uit te voeren bij Defensie, heb ik ervaring op kunnen doen vanuit verschillende perspectieven van dit mooie vak.

 

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam als Freelance Grafisch vormgever en Illustrator, onder de naam Boos Graphics. Ik hou ervan om ideeën en concepten visueel te maken en hier een unieke uitwerking voor te maken. Mijn doel: een product ontwerpen die goed aansluit op de opdrachtgever én op de doelgroep. Van logo's tot illustraties en van huisstijlen tot drukwerk, ik hou van diverse en uitdagende opdrachten en denk graag met je mee!

bottom of page